| De Rijnhoeve nieuws.


Fysiotherapie de Rijnhoeve wenst alle mensen die te maken hebben met COVID-19 veel sterkte.

Sinds begin maart hebben we de praktijkvoering grotendeels moeten staken omdat werken op 1,5 meter afstand voor een fysiotherapeut veelal niet mogelijk is. Sinds maandag 4 mei 2020 mogen fysiotherapeuten wanneer nodig patienten en clienten weer gaan behandelen (Corona- of niet-Corona patienten) mits we voorzorgs- en hygienemaatregelen nemen . Het RIVM heeft samen met het ministerie van VWS een richtlijn ontwikkeld waaraan wij ons houden.
Zolang Basic Fit gesloten blijft mag ik u behandelen in de praktijkruimte van Betty Polderman fysiotherapie aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 22 in Woerden (dichtbij station Woerden) waarvoor ik hen hartelijk dank. Er geldt ook daar een veilig Corona-protocol.
Wanneer iemand COVID-19 doorgemaakt heeft en wil gaan werken aan zijn of haar fysieke conditie onder begeleiding van de fysiotherapeut is dat mogelijk bij Fysiotherapie de Rijnhoeve. Onze fysiotherapeut heeft een Webinar gevolgd waarin fysiotherapeuten voorgelicht zijn over hoe patienten behandeld (en eventueel doorverwezen naar andere zorgverleners) moeten worden na COVID-19 doorgemaakt te hebben.
Het Coronavirus heeft u en ook Fysiotherapie de Rijnhoeve getroffen. Door u en uw naasten weer te helpen met fysiotherapie hoop ik bij te dragen aan het herstel of verbeteren van uw lichamelijke conditie.
Bij voorbaat bedankt voor uw vertrouwen! Houd vol en….. graag tot ziens.
Namens Fysiotherapie de Rijnhoeve, Ruud van der Meer, fysiotherapeut en eigenaar

| De Rijnhoeve nieuws.

De locatie Waterrijk Woerden zal per 6 maart 2017 opgeheven worden. Per 1 FEBRUARI 2017 zal Fysiotherapie De Rijnhoeve praktijk houden Inn-house bij Fitland Real Fitness bij het Batenstein Zwembad te Woerden, adres Van Helvoortlaan 42. Een prachtige praktijklocatie vanwege een grote gratis parkeerplaats, een ontvangst door zeer vriendelijk en professioneel personeel bij Fitland en prachtige trainings- en revalidatie faciliteiten in een groot, met de modernste apparatuur ingericht fitnesscentrum.

U kunt zich dan aan de balie bij Fitland melden en daarna plaatsnemen in de gezellige, grote wachtruimte. Uw fysiotherapeut haalt u daar op.

Wanneer u een fysiotherapeut inn-house bij Fitland bezocht heeft kunt u zich wanneer u dat wilt kosteloos inschrijven bij Fitland Real Fitness, een besparing van €29,95!

| De Rijnhoeve nieuws.

Sinds 1 januari 2014 ben ik eigenaar van een 2e fysiotherapie-locatie in Harmelen: FysioPlus van der Meer!

Een praktijklocatie met een andere naam maar met dezelfde hoge kwaliteit van zorg als bij Fysiotherapie De Rijnhoeve. Op deze nieuwe praktijklocatie bevindt zich een grote behandelkamer en de mogelijkheid in een grote oefenzaal oefeningen te doen. In de oefenzaal kunt u onder begeleiding op maat gemaakte krachttraining doen en/of aan cardiosport of cardio-revalidatie doen. Ik ben heel blij met deze nieuwe locatie om u zo nog beter en uitgebreider van dienst te kunnen zijn!

| De Rijnhoeve nieuws.

De website voor de praktijk is klaar.

De site is een eerste kennismaking met Ruud en levert hopelijk als resultaat dat u besluit gebruik te maken van zijn diensten.

Punch Creative heeft de website voor Fysiotherapie De Rijnhoeve verzorgt.