| De Rijnhoeve nieuws.

De locatie Waterrijk Woerden zal per 6 maart 2017 opgeheven worden. Per 1 FEBRUARI 2017 zal Fysiotherapie De Rijnhoeve praktijk houden Inn-house bij Fitland Real Fitness bij het Batenstein Zwembad te Woerden, adres Van Helvoortlaan 42. Een prachtige praktijklocatie vanwege een grote gratis parkeerplaats, een ontvangst door zeer vriendelijk en professioneel personeel bij Fitland en prachtige trainings- en revalidatie faciliteiten in een groot, met de modernste apparatuur ingericht fitnesscentrum.

U kunt zich dan aan de balie bij Fitland melden en daarna plaatsnemen in de gezellige, grote wachtruimte. Uw fysiotherapeut haalt u daar op.

Wanneer u een fysiotherapeut inn-house bij Fitland bezocht heeft kunt u zich wanneer u dat wilt kosteloos inschrijven bij Fitland Real Fitness, een besparing van €29,95!

| De Rijnhoeve nieuws.

Sinds 1 januari 2014 ben ik eigenaar van een 2e fysiotherapie-locatie in Harmelen: FysioPlus van der Meer!

Een praktijklocatie met een andere naam maar met dezelfde hoge kwaliteit van zorg als bij Fysiotherapie De Rijnhoeve. Op deze nieuwe praktijklocatie bevindt zich een grote behandelkamer en de mogelijkheid in een grote oefenzaal oefeningen te doen. In de oefenzaal kunt u onder begeleiding op maat gemaakte krachttraining doen en/of aan cardiosport of cardio-revalidatie doen. Ik ben heel blij met deze nieuwe locatie om u zo nog beter en uitgebreider van dienst te kunnen zijn!

| De Rijnhoeve nieuws.

De website voor de praktijk is klaar.

De site is een eerste kennismaking met Ruud en levert hopelijk als resultaat dat u besluit gebruik te maken van zijn diensten.

Punch Creative heeft de website voor Fysiotherapie De Rijnhoeve verzorgt.