Sinds 1 januari 2013 kunt u terecht bij Fysiotherapie en bewegingscoaching De Rijnhoeve. De praktijk onderscheidt zich in de persoonlijke begeleiding, de gedrevenheid van de therapeut en het actief behandelen (wanneer mogelijk in een groenrijk buitengebied).

Kwaliteit leveren is vanzelfsprekend. De therapeut is BIG-geregistreerd en staat in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) voor fysiotherapeuten. Er wordt aan continue klanttevredenheids-meting gedaan door het officiële meetbureau MediQuest. De klanttevredenheid krijgt als cijfer een 9,0! Een cijfer waar wij trots op zijn.

De praktijk draait nu op 1 locatie: Inn-house bij Basic Fit (voorheen Fitland Fitness) in het pand van het Batenstein Zwembad te Woerden. Op deze locatie heeft de cliënt/patiënt, naast regulier behandeld te worden, ook de mogelijkheid actief aan kracht- of cardiotraining te doen op de modernste krachttrainings- en cardiotrainings-apparatuur. Wanneer nodig of wenselijk zal de fysiotherapeut ook buiten met cliënten/patiënten bewegen. In het prachtige groenrijke gebied bewegen rondom het zwembad, zoals in Landgoed Brediuspark, is op zichzelf al therapeutisch.

De locatie in Waterrijk Woerden die geopend is geweest vanaf 1-1-2013 is per 6 maart 2017 opgeheven. Per 1 februari 2017 is Fysiotherapie De Rijnhoeve praktijk gaan houden Inn-house bij Basic Fit te Woerden. U kunt zich daar bij de Basic Fit medewerker melden en daarna plaatsnemen in een van de wachtruimtes. Uw fysiotherapeut haalt u daar op.

Praktijkeigenaar en fysiotherapeut Ruud van der Meer is tevens geregistreerd IAS-sportfysiotherapeut en geregistreerd running therapeut. Zijn opleiding tot fysiotherapeut heeft hij gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Zijn post-HBO opleiding tot sportfysiotherapeut heeft hij gevolgd aan de International Acadamy for Sportscience (IAS) te Gennep, NL.

In maart 2013 heeft Ruud de cursus Running Therapie met goed gevolg afgerond. In 2019 heeft Ruud de opleiding Oedeemfysiotherapie afgerond en zijn certificaat behaald.

Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als (bedrijfs)fysiotherapeut, Personal Coach, energy coach, leefstijladviseur, Health Check keuringsspecialist en projectleider.

Ruud is lid van de Triathlon-vereniging bij Atletiek Vereniging Clytoneus te Woerden. Sportfysiotherapie-clienten hebben via deze vereniging al veelvuldig gebruik gemaakt van zijn kennis en kunde.