Fysiotherapie de Rijnhoeve wenst alle mensen die te maken hebben met COVID-19 veel sterkte.

Sinds begin maart hebben we de praktijkvoering grotendeels moeten staken omdat werken op 1,5 meter afstand voor een fysiotherapeut veelal niet mogelijk is. Sinds maandag 4 mei 2020 mogen fysiotherapeuten wanneer nodig patienten en clienten weer gaan behandelen (Corona- of niet-Corona patienten) mits we voorzorgs- en hygienemaatregelen nemen . Het RIVM heeft samen met het ministerie van VWS een richtlijn ontwikkeld waaraan wij ons houden.
Zolang Basic Fit gesloten blijft mag ik u behandelen in de praktijkruimte van Betty Polderman fysiotherapie aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 22 in Woerden (dichtbij station Woerden) waarvoor ik hen hartelijk dank. Er geldt ook daar een veilig Corona-protocol.
Wanneer iemand COVID-19 doorgemaakt heeft en wil gaan werken aan zijn of haar fysieke conditie onder begeleiding van de fysiotherapeut is dat mogelijk bij Fysiotherapie de Rijnhoeve. Onze fysiotherapeut heeft een Webinar gevolgd waarin fysiotherapeuten voorgelicht zijn over hoe patienten behandeld (en eventueel doorverwezen naar andere zorgverleners) moeten worden na COVID-19 doorgemaakt te hebben.
Het Coronavirus heeft u en ook Fysiotherapie de Rijnhoeve getroffen. Door u en uw naasten weer te helpen met fysiotherapie hoop ik bij te dragen aan het herstel of verbeteren van uw lichamelijke conditie.
Bij voorbaat bedankt voor uw vertrouwen! Houd vol en….. graag tot ziens.
Namens Fysiotherapie de Rijnhoeve, Ruud van der Meer, fysiotherapeut en eigenaar